Selecteer een pagina

Jaap de Boer

Helderheid, vertrouwen en mooi werk leveren, dat is waar ik voor sta. Met oog voor kwaliteit, detail en creatieve oplossingen. Werken is voor mij inspiratie, elke dag weer.

Mijn verhaal

Ruim 24 jaar ervaring

Multibouw & Wellness is in 1996 opgericht door Jaap de Boer. Gevestigd in Dokkum en is werkzaam in Noord-Nederland. Als bedrijf heb ik een eenmanszaak. Werkzaamheden voer ik veelal alleen uit, zodat je altijd één persoon en één aanspreekpunt hebt. Mocht de situatie erom vragen, dan werk ik natuurlijk met collega’s samen.

Ik werk voornamelijk voor particulieren. Uiteraard is het mogelijk al het materiaal bij mij te bestellen. De installatie en bouwmaterialen worden altijd door mij verzorgd. Je kunt er op rekenen dat je dan ook alleen de beste producten in huis krijgt, natuurlijk met de garanties erbij. Wanneer je het prettig vindt sta ik je graag bij in het nemen van beslissingen en kan ik je van vrijblijvend advies voorzien, door bijvoorbeeld mee te gaan naar showrooms.

Voor grote of kleine werkzaamheden, je bent bij mij van harte welkom.
Belangstelling? Neem gerust contact met me op voor het maken van een afspraak; ik kom bij je langs, ook ’s avonds of in het weekend!

Of bekijk de voorbeelden van mijn werk met referenties van klanten.

Ervaringen

"

"Jaap is een echte vakman! Ondanks dat wij het anders dan anders wilden en het niet standaard werk was voor Jaap, heeft hij super meegedacht en is het resultaat is verbluffend!"

Mevr. Halffman

"

"Jaap heeft bij ons een erg mooie en goede kwaliteits-sauna geplaatst. Ondanks de relatief kleine ruimte wist Jaap met zijn deskundigheid en ervaring tot een creatieve en mooie oplossing te komen." 

Kiki de Jonge

"

"Jaap is een echte vakman, werkt erg netjes en secuur, bij deze man hoef je echt niet te denken dat iets niet goed komt, hij is De rust zelve en heeft uitstekend werk afgeleverd, een dikke 10."

Willy

"

"Prettige vakman die uitstekend werk levert! Strakke en schone oplevering. Nuttige en eerlijke suggesties. En betrouwbaarheid! We bevelen anderen Jaap met een gerust hart aan. "

Dhr. van Brummelen

Belangstelling?

Neem gerust contact met me op voor het maken van een afspraak.

Tel:

06 -549 440 97

Jaap de Boer

Multibouw & Wellness

Adres

Schapedijkje 2
9101ET Dokkum

E-mail

info@multibouwenwellness.nl