Selecteer een pagina

Bart de Boer

Helderheid, vertrouwen en mooi werk leveren, dat is waar ik voor sta. Met oog voor kwaliteit, detail en creatieve oplossingen. Werken is voor mij inspiratie, elke dag weer.

ons verhaal

Brede ervaring

Multibouw & Wellness is in 1996 opgericht door Jaap de Boer. In 2021 is de bedrijfsvoering overgedragen aan Bart de Boer.

Bart de Boer, de zoon van, groot geworden tussen de passie voor dit mooie en veelzijdige vak. Na een zeer leerzame dienstperiode heb ik in de lente van 2019 mijn eigen bedrijf opgestart. Een prachtige keuze waarin de liefde voor het maken van mooi werk zichzelf keer op keer overtreft. Daarnaast maak ik er graag een sport van om alle werkzaamheden zo duurzaam mogelijk uit te voeren, zonder meerprijs.

De zaak is gevestigd in Dokkum en de werkzaamheden worden veelal in Noord-Nederland uitgevoerd. Het is een eenmansbedrijf en de werkzaamheden worden alleen of met collega uitgevoerd, zodat er altijd duidelijk aanspreekpunt is. Mocht de situatie erom vragen, dan werken we natuurlijk met meerdere collega’s samen.

De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd voor particulieren. Uiteraard is het mogelijk al het materiaal bij ons te bestellen. De installatie en bouwmaterialen worden altijd door ons verzorgd. Je kunt erop rekenen dat je dan ook alleen de beste producten in huis krijgt, natuurlijk met de garanties erbij. Wanneer je het prettig vindt sta ik je graag bij tijdens het nemen van beslissingen, en kan ik je van vrijblijvend advies voorzien.

Voor grote of kleine werkzaamheden, je bent bij ons van harte welkom.
Belangstelling? Neem gerust contact met me op voor het maken van een afspraak; ik kom bij je langs, ook ’s avonds of in het weekend!

Of bekijk de voorbeelden van ons werk.

Belangstelling?

Neem gerust contact met me op voor het maken van een afspraak.

Bart de Boer

Multibouw & Wellness

Adres

Schapedijkje 2
9101ET Dokkum

E-mail

info@multibouwenwellness.nl